A1 Airport Cab

Q1. Will you accommodate special needs?
Ans. If you need wheelchair accessible vans, infant car seats, pet transfers or any other special arrangement, then you just need to contact us. We’ll try our best in providing you the arrangement you desire.

Q2. How can I make the reservation regarding service at my destination point?
Ans. If you need the service only at your destination point, then you need to mention it in your reservation form. For acquiring the service for both departure and arrival, you need to book for the departure transportation first. Then you will be asked if you want the service at your destination point or not.

Q3. How to find the fare?
Ans. The fares of our service varies from one city to another. If you want to know your fare, then fill out the details of your pick up and the drop-off point while filling the reservation form. Then the calculated fare will appear, doing this will not put you under any obligation to complete the reservation.

Q4. What should I do, if I wish to change my reservation?
Ans. You can easily find the link on our site, to change your reservation or you can simply contact us and we’ll do the rest, just keep your reservation number handy.

Q5.Where will I meet the driver?
Ans. If you need any help with your luggage or with any other issue, the driver will meet you at the baggage claim. He will be carrying a sign displaying your name. For this you must make a reservation in advance with the correct flight information.

Q6. Do you people operate even on holidays?
Ans. Yes, we are available 24 x 7x 365, promotional rates may apply on the holidays.

Q7. How will I ensure that my reservation is done?
Ans. When you have finally made an online reservation, our customer service representatives will checkout your reservation and a confirmation will be sent to you via email. If you don’t receive any confirmation even after 30 minutes, then you can call us on our helpline number.

Q8. Can I make the payment with my credit card?
Ans. Yes, you can pay using cash or by a credit card to the driver, at the time of service. We accept any type of card: Visa, MasterCard, American Express or Discover.

Q9. If I have a billing issue, then who will resolve it?
Ans. We have our accounting department, and they will resolve all your bill or invoice related issues. You just have to call us on 1-800-260-2774.

Contact Form